Een van de 15 beste boekhandels van Nederland - NRC

Van Baerlestraat 170-172
1071 BH Amsterdam

E-mail: contact@hetmartyrium.nl|
Telefoon: 0206732092

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Op feestdagen zijn wij gesloten,
tenzij anders aangegeven

 

 

‘U hebt ‘t? Nou, dan gaan we juichend naar huis!’

 

Ramsjladder NRC 26 juni

goebbelsPeter Longerich: Goebbels

Vuistdikke biografie van Hitlers propagandaminister en trouwste paladijn. Goebbels was volgens Longerich geen vaan die met elke ideologische wind mee kon waaien, maar juist iemand in wiens persoonlijkheid nationalisme en steeds virulenter antisemitisme diep waren verankerd. Daarnaast wordt er afgerekend met het beeld van de meesterpropagandist die de publieke opinie in Duitsland volledig in zijn greep had: op veel terreinen is Goebbels niet of slechts half in zijn ambities geslaagd(Sebastiaan Kort, NRC)

De Bezige Bij, gebonden, 923 blz., van € 59,90 voor € 19,50 Kopen

 

Spotted by Locals

Leuk nieuw initiatief. En wij zijn al gespot!  http://www.spottedbylocals.com/amsterdam/het-martyrium/

Interview met Joost Zwagerman

Bekijk het interview met Joost Zwagerman, dat in onze winkel werd opgenomen, waarin hij een warm pleidooi houdt voor de betere boekhandel.

U vindt ons op loopafstand van het Concertgebouw en het Museumplein. Ideaal dus om, als u voor een concert of een bezoek aan het Stedelijk, het Van Gogh of het Rijksmuseum in Amsterdam bent, de dag af te sluiten met ouderwets grasduinen in een heerlijke boekhandel. De trams van en naar de stations Amsterdam Centraal (lijn 5), Amsterdam Amstel (lijn 12) en Amsterdam Zuid-WTC (lijn 5) stoppen voor de deur (halte Roelof Hartplein)! Alle boeken die op onze website worden vermeld zijn bestelbaar via onze WEBSHOP, waar u zowel nieuwe boeken als onze vertrouwde ramsjaanbiedingen vindt.

Facebook

Volg ons op Facebook: we zijn actief, en er valt altijd wel iets te beleven.

Leave a Reply

Current ye@r *

Visit Us On FacebookCheck Our Feed