Een van de 15 beste boekhandels van Nederland - NRC

dvd’s

dvd’s

Wij hebben een prachtige collectie DVD’s, met arthouse films, series en documentaires tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

‘Altijd gevaarlijk, hier. Ik was eigenlijk van plan niets te kopen.’

 

Uitmarkt (30 en 31 augustus)

Uitmarkt 2013Zaterdag en zondag aanstaande staan wij zoals elk jaar met twee kramen op de Uitmarkt, recht tegenover het Rijksmuseum. We hebben dan weer prachtige aanbiedingen: romans, kunstboeken, kinderboeken, non-fictie, dvd’s en nog veel meer. Vanaf elf uur ‘s ochtends bent u van harte welkom. En we blijven tot, jawel, zeven uur ‘s avonds. En nu maar hopen dat de zon schijnt!

 
 
 

NRC Ramsjladder 22 augustus

mount ideal bookshelfThessaly La Force & Jane Mount – My Ideal Bookshelf

Toegankelijk boek waarin bekende schrijvers, filmers en andere kunstenaars uit de Angelsaksische wereld in korte interviews hun ideale leesplankje beschrijven, oftewel hun favoriete boeken. De Melvilles, Salingers en Hellers zijn niet van de lucht, maar ook modernere schrijvers als Roberto Bolaño en Lydia Davis (zij vooral) worden door de geïnterviewden even dierbaar geacht.

Sebastiaan Kort in NRC Handelsblad 22-08-2014

Gebonden, van € 25,00 voor € 10,00 Kopen

 
 

NRC Ramsjladder 15 augustus

hartogjagerHans den Hartog Jager – Haai op sterk water

Bundel met artikelen en beschouwingen die de schrijver en kunstcriticus Hans den Hartog Jager tussen 1995 en 2007 in NRC Handelsblad publiceerde. De nadruk ligt op moderne kunst (Hirst, De Kooning, Tuymans, Van Lieshout en vele anderen), maar ook beproefde meesters van vroeger als Hans Holbein komen aan de orde. Goed geschreven en inspirerend.

Gebonden, van € 24,50 voor € 10,- Kopen

 

Interview met Joost Zwagerman

Bekijk het interview met Joost Zwagerman, dat in onze winkel werd opgenomen, waarin hij een warm pleidooi houdt voor de betere boekhandel.

U vindt ons op loopafstand van het Concertgebouw en het Museumplein. Ideaal dus om, als u voor een concert of een bezoek aan het Stedelijk, het Van Gogh of het Rijksmuseum in Amsterdam bent, de dag af te sluiten met ouderwets grasduinen in een heerlijke boekhandel. De trams van en naar de stations Amsterdam Centraal (lijn 5), Amsterdam Amstel (lijn 12) en Amsterdam Zuid-WTC (lijn 5) stoppen voor de deur (halte Roelof Hartplein)!

Alle boeken die op onze website worden vermeld zijn bestelbaar via onze WEBSHOP, waar u zowel nieuwe boeken als onze vertrouwde ramsjaanbiedingen vindt.

Facebook

Volg ons op Facebook: we zijn actief, en er valt altijd wel iets te beleven. En vooral: like ons!

 

 

 

Leave a Reply

Current ye@r *

Visit Us On FacebookCheck Our Feed