Een van de 15 beste boekhandels van Nederland - NRC

dvd’s

dvd’s

Wij hebben een prachtige collectie DVD’s, met arthouse films, series en documentaires tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

‘Altijd gevaarlijk, hier. Ik was eigenlijk van plan niets te kopen.’

 

NRC Ramsjladder 25 juli

BrysonBill Bryson – At Home. A Short History of Private Life

Als uitgangspunt van dit boek gebruikte Bryson de oude Victoriaanse pastorie die hij in Engeland bewoont. Zoals hij in A Short History of Nearly Everything zijn verbazing uitte over zijn gebrek aan kennis over bijna alles, zo vertelt Bryson ons in dit boek hoe weinig hij wist over de dagelijkse spullen om hem heen.

Gebonden, van € 26,50 voor € 10,- kopen

Art Summer Sale

summer sale

De zomer is bij uitstek de gelegenheid om het magazijn op te ruimen. En zie hier het eerste resultaat. Een groot aantal mooie kunstboeken die drastisch in prijs zijn verlaagd. En kunstboeken uit de ramsj, die we nog een stukje goedkoper hebben gemaakt. Het gaat in de meeste gevallen om enkele exemplaren, dus wees er snel bij. Dagelijks verse voorraad. (Zie onze kunstetalage en kunstramsj-afdeling)

 

Interview met Joost Zwagerman

Bekijk het interview met Joost Zwagerman, dat in onze winkel werd opgenomen, waarin hij een warm pleidooi houdt voor de betere boekhandel.

U vindt ons op loopafstand van het Concertgebouw en het Museumplein. Ideaal dus om, als u voor een concert of een bezoek aan het Stedelijk, het Van Gogh of het Rijksmuseum in Amsterdam bent, de dag af te sluiten met ouderwets grasduinen in een heerlijke boekhandel. De trams van en naar de stations Amsterdam Centraal (lijn 5), Amsterdam Amstel (lijn 12) en Amsterdam Zuid-WTC (lijn 5) stoppen voor de deur (halte Roelof Hartplein)!

Alle boeken die op onze website worden vermeld zijn bestelbaar via onze WEBSHOP, waar u zowel nieuwe boeken als onze vertrouwde ramsjaanbiedingen vindt.

Facebook

Volg ons op Facebook: we zijn actief, en er valt altijd wel iets te beleven. En vooral: like ons!

 

 

 

Leave a Reply

Current day month ye@r *

Visit Us On FacebookCheck Our Feed